2014 Adobe Design Achievement Ödülleri için Başvuru Süreci Başladı!

Sektörün en prestijli ödüllerinden biri olan yarışma, her yıl olduğu gibi en başarılı grafik tasarımcılarını, fotoğrafçıları, ressam/çizerleri, animatörleri, dijital film yapımcılarını ve bilgisayar sanatçılarını onurlandırmaya devam ediyor. En yaratıcı projeleri ile yarışmaya katılan öğrenciler, tüm dünyada tanınma şansı kazanıyor.

ADAA Yarışması’nda 3 segmentte; ‘Traditional Media’‘Interactive Experience’‘Motion ve Video’ kapsamında 11 kategori için başvuru imkanı bulunuyor. Yarışmaya katılmak isteyenler Adobe araç ve hizmetlerini (Photoshop, Illustrator ve InDesign) kullanarak ürettikleri proje ile seçtikleri kategoride başvuru yapabilirler.

ADAA co-sponsor’u Icograda – Uluslararası İletişim Tasarımı Konseyitarafından belirlenen mentorluk fırsatları kapsamında bu yıl ADAA’ya katılan 50 öğrenciye 2014 yılı içerisinde 3 ay boyunca mentorluk hizmeti verecek. 450 öğrenci portföylerini, endüstri profesyonellerine inceletme fırsatı yakalayacak.

ADAA mentorluk programı hakkında daha fazla bilgi almak içintıklayınız

Başvuru rehberi, kategoriler, ödül bilgileri ve daha fazlası içinwww.adobeawards.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Güncellemeler ve son haberler için ise Facebook’ta @AdobeEDU ve @Adobeawardsadreslerini izleyebilirsiniz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>